Home, Asiankitchen, asian kitchen.#Asian #kitchen


Verse Sushi Aziatische gerechten

Bij Asian Kitchen in de Bergstraat vind je al het lekkers wat de Oosterse keuken je te bieden heeft. Op de kaart vind je gebakken rijst en noedels in de wok met verse groenten, gegrilde vis- of vleesgerechten, Aziatische curry s, bijzonder lekker soepen, zachte Thaise kip, pikante scampi en veel meer. Vergeet er zeker ook niet te proeven van de overheerlijke sushigerechten. De Nepalese chef Kumar Shahi tovert alle gerechten la minute op je bord en werkt steeds met dagverse producten.

Verse sushi

Asian kitchen

Ben je al vertrouwd met sushi? Deze kleine, sierlijke hapjes zijn in Japan ontstaan als street food en kennen ook in de Westerse wereld heel wat succes. Sushi bestaat altijd uit gekookte rijst met rijstazijn en wordt gecombineerd met andere ingredi nten zoals vis, zeevruchten, groenten, tropische vruchten, . soms rauw, dan weer gekookt. Bij Asian Kitchen wordt de sushi geserveerd met gember, wasabi en sojasaus. Laat je verwennen met een sushiboot of haal je portie af zodat je thuis lekker kan smullen.

Lekker lunchen

Asian kitchen

Tijdens de middag even ontspannen tijdens een etentje? Reserveer je tafeltje en kom genieten van de Aziatische keuken. Kies je voor sushi of een lekkere curry of wokschotel? Alle gerechten zorgen ervoor dat je de namiddag zonder problemen doorkomt. Omdat de bereiding van sushi enige tijd in beslag neemt, telefoneer je best even vooraf wanneer je je tijdens de lunch wil genieten van deze Oosterse hapjes. Zo kunnen onze chefs in de keuken de nodige voorbereidingen treffen zodat jouw sushi voor je klaar staat en je niet nodeloos hoeft te wachten tijdens je welverdiende lunchpauze.

fast lunch

Asian kitchen

gebakken rijst of noedels met verse groenten en kip

gratis koffie of thee inbegrepen

Dali Foodtruck

Asian kitchen

De Dali Foodtruck voor het lekkerste feestje van het jaar

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest , een communie- of trouwfeest of een babyborrel,

wij zorgen ervoor dat u kan genieten van lekkere verse gerechten aan een eerlijke prijs.

Contacteer ons en wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en zo aan uw wensen te voldoen .

Dali Foodtruck staat elke zondag en maandag op de parking van De Zilvervis in Beerzel, op dinsdag en woensdag op de parking van bakkerij steeman in oude dijkstraat 2 te keerbergen , op donderdag op de parking CD Bikes aan de Liersesteenweg in Heist-op-den-Berg en op vrijdag en zaterdag recht over bakkerij t pistoleeke in wiekvorst .

Dit telkens vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur en steeds met verse sushi, wok en grill gerechten . Gezien het menu van onze foodtruck regelmatig wordt aangepast komt u best even langs en dan kan u ook onmiddelijk een bestelling doen bij onze medewerkers .

Catering

Asian kitchen

Heeft u een feestje? Vrienden op bezoek? Of gewoon geen zin om zelf te koken?

Vanaf nu verzorgt Asian Kitchen samen met Dali Foodtruck ook uw catering.

Onze lekkere verse sushi- en/of wokgerechten worden vers bij u thuis gemaakt .

Maak een afspraak met ons en wij komen graag bij u langs om alles te bespreken en aan uw wensen te voldoen.

TAKE-AWAY

Bij Asian Kitchen in de Bergstraat kan je ook gerechten bestellen en meenemen naar huis.

Maar dienen wel altijd telefonisch bevestigd te worden.

U vindt uw bestelling in het mandje.

RESERVEREN

Wil je zeker zijn van een plaatsje, reserveer dan telefonisch. Liefst 24 uur op voorhand.

Heb je vragen of suggesties, laat het ons weten via: